Abrahamsen Renovlies behang en Interieur realisatie

Renovlies specials in de regio Nijmegen en Arnhem

Renovlies behang is een uitstekend alternatief voor u nieuwbouwwoning. Glad, vlak, naadloos en scheuroverbruggend.

alternatief stukwerk

Nieuwbouwwoning gekocht? Bent u op zoek naar een alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning? Renovlies Premium is hét alternatief voor stukwerk. Scheuroverbruggend, glad en naadloos aangebracht.

Renovlies PREMIUM hét alternatief voor stukwerk

Renovlies Premium van Abrahamsen Interieur Realisatie is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning

Renovlies Nijmegen

Renovlies behang is een uitstekend alternatief voor u nieuwbouwwoning. Glad, vlak, naadloos en scheuroverbruggend.

Hét alternatief voor stukwerk!

Renovlies behang en andere structuurloze glasvlies behangsoorten zijn relatief nieuw voor mensen. De ruitjes- en visgraatmotieven zijn bij veel mensen wél bekend. Glasvlies behangsoorten vindt men vaak terug op wanden van kantoorpanden, ziekenhuizen en woningbouw panden. Een snel aan te brengen, zeer sterk behang dat veel oneffenheden in de ondergrond wegwerkt. De trend van nu is de wanden glad, strak en structuurloos dienen te zijn. Gladde, strakke wanden geven een rustig beeld in uw interieur. De aangebrachte latex in uw favoriete kleur komt dan extra goed tot zijn recht.

Waarom renovlies behang?

Tijdens de bouw van uw nieuwbouwwoning komt er een hoop water in uw huis terecht. De ramen, de kozijnen en het dak zijn nog niet geplaatst. De regen heeft vrij spel en uw woning neemt liters water op, die na oplevering van uw woning grotendeels weer zijn verdampt. Uw woning zal echter na opleving en de periode daarna krimpen en uitzetten. Als u ervoor gekozen heeft om uw nieuwbouwwoning te stuken, dan in dat in veel gevallen zonde van het werk. Het stucwerk zal gaan scheuren langs plafonds, deuren en de zwakkere plekken in de constructie.s Renovlies behang is een 200 grams, versterkt glasvlies behang dat de krimpscheuren in veel gevallen opvangt. Renovlies behang heeft een scheuroverbruggende eigenschap en is daarom hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning.

Hetzelfde, maar dan sterker!

Renovlies Premium is stukwerk maar dan sterker. Met het plaatsen van gaasband op zwakke plekken, scheuren en voegen en met het egaliseren van de wanden, wordt de kans op scheuren miniem. Deze werkzaamheden voert een stukadoor ook uit, maar renovlies behang gaat een stapje verder! Na het egaliseren van de wanden met Brander Plast KV (2-3 mm dik) worden de wanden helemaal glad geschuurd. Omdat het egalisatiemiddel van zichzelf zeer fijn van structuur is (fijner dan standaard stukwerk), zijn de wanden na het schuren zeer glad. Na het impregneren van de wanden zijn de wanden behangklaar. Hetzelfde als stukwerk, maar dan sterker!

Onze werkwijze

renovlies behang Nijmegen

Egaliseren

Het egaliseren van de wanden in uw nieuwbouwwoning is de belangrijkste stap naar gladde en vlakke wanden. Renovlies behang vormt zich naar de ondergrond en alle oneffenheden zullen zichtbaar zijn als de wanden niet glad zijn. Enkel het aanbrengen van behang is daarom niet genoeg voor een mooi eindresultaat. Voor het beste eindresultaat egaliseer ik alle wanden voordat ik ga behangen. Renovlies behang egaliseert niet, maar werkt af!

renovlies behang nijmegen

Machinaal schuren

Na het volledig egaliseren van alle wanden worden de wanden machinaal geschuurd voor een optimaal glad eindresultaat. Eventuele oneffenheden worden nogmaals hersteld voordat het renovlies behang wordt aangebracht.

wanden impregneren

Impregneren

Voor een optimale hechting van het behang worden alle wanden geïmpregneerd.

is renovlies behang naadloos?

Naadloos aangebracht

Na het egaliseren, schuren en impregneren, zijn de wanden klaar om behangen te worden. Hiervoor gebruik ik 200 grams, voorbewerkt renovlies behang van ProGold (Sigma). Dit gladde renovlies behang wordt ingelijmd met een lijmmachine en naadloos aangebracht. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt en de wanden worden tweemaal gesaust met Sigmapearl Clean Matt, dé reinigbare matte muurverf.