Abrahamsen Renovlies behang en Interieur realisatie

Meest gestelde vragen over renovlies

Bij de aanschaf van een nieuwe woning komen er een hoop vragen op u af. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Ik beantwoord deze vragen graag voor u.

alternatief stukwerk
wat is vlies renovlies behang?

Wat is vliesbehang?

Vliesbehang, glasweefsel behang en renovlies behang worden vaak door elkaar gehaald. Begrijpelijk! Momenteel zijn er een hoop bedrijven die glasweefsel behang en renovlies behang aanbrengen. Renovlies behang heb je ook nog in verschillende diktes en materiaalsoorten. Wat deze behang soorten met elkaar gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd een glasweefsel versterking hebben. Dit zorgt ervoor dat het behang niet in hoeft te weken maar direct op de muur aangebracht kan worden. Het renovlies behang dat Abrahamsen hanteert, is 200 grams dik glasweefsel-kwaliteit behang van Sigma ProGold. Dit is een scheuroverbruggend, structuurloos glasweefsel behang en is niet te onderscheiden van echt stukwerk.

Kan renovlies in alle kleuren gesaust worden?

Jazeker! U kunt renovlies behang in alle kleuren sausen die u maar wilt. Heeft een mooie kleurstaal gezien in uw favoriete bouwmarkt of in een kleurenwaaier bij de verfspeciaalzaak? Alle kleuren kunnen worden gemengd. Abrahamsen hanteert alleen de beste latex. Hiervoor gebruik ik Sigmapearl Clean Matt, de enige échte reinigbare matte muurverf die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Kan er ander behang over glasweefsel behang aangebracht worden?

Dat kan! U kunt ieder gewenst behang over renovlies behang aanbrengen. Het renovlies dient goed vast te zitten op de wand om onthechting na het aanbrengen van een fotobehang of ander soort behang te voorkomen. Daarom worden alle wanden vóór het aanbrengen van het renovlies behang geïmpregneerd. Dit zorgt voor een optimale hechting van het renovlies behang op de wanden.

renovlies behang Nijmegen
Hoe breng je renovlies aan?

Hoe wordt glasweefsel behang aangebracht?

Het aanbrengen van renovlies behang is een nauwkeurig werkje, echt vakmanschap. Alle wanden dienen te worden geëgaliseerd voor een vlak en glad eindresultaat. Alle oneffenheden die in en op uw wanden zitten, ziet u door het renovlies behang heen. Het renvovlies behang vormt zich naar de ondergrond. Zandkorrels, gefreesde elektriciteitsleidingen en gaten zullen zichtbaar zijn als u de wanden niet egaliseert. Abrahamsen Interieur Realisatie maakt gebruik van een lijmmachine. Deze machine zorgt voor een gelijkmatige aangebrachte lijmlaag aan de achterzijde van het behang. Hierdoor heb je een optimale hechting en een strakker eindresultaat.

Is renovlies behang goedkoper dan een stukadoor?

Renovlies behang is onderaan de streep goedkoper dan een stukadoor. Bij een stukadoor dienen de wanden na het stuken nog te worden gesaust. Bij Abrahamsen heeft u een totaalpakket en geen werkzaamheden achteraf. Het behang is scheuroverbruggend. Bij stukwerk zullen er scheuren in de wanden ontstaan, die naderhand weer dienen te worden hersteld. Dit zorgt voor extra kosten en ongemak.

is renovlies behang naadloos?

Is renovlies behang naadloos?

Jazeker! Mensen denken bij behang vaak aan naden. Door het gebruik van een lijmmachine, degelijke materialen en jarenlange ervaring in mijn vakgebied is renovlies behang bij Abrahamsen gegarandeerd naadloos.

is renovlies behang naadloos?
renovlies behang afwerken

Waarom is Abrahamsen Interieur Realisatie relatief duurder dan de rest?

Op het moment dat u een woning heeft gekocht, moeten er een hoop offertes aangevraagd worden. Daarmee komt u in een doolhoof van aanbieders en bedrijven terecht, waarvan u denkt dat ze hetzelfde aanbieden. Houd er bij het vergelijken van de offertes rekening mee dat u geen appels met peren vergelijkt. Lees de aangevraagde offertes goed door en bekijk wat inclusief is en wat exclusief. Wat voor materialen worden er gebruikt? Met name de Latex is daarin een zeer belangrijke factor. Abrahamsen gebruikt Sigmapearl Clean Matt, de enige reinigbare matte muurverf die op dit moment verkrijgbaar is. Deze latex is een zeer duurzame latex uit het duurdere segment. In combinatie met het volledig egaliseren van de wanden biedt Abrahamsen een zéér ruim pakket aan. Met als resultaat gladde wanden die niet van echt stukwerk te onderscheiden zijn. Duur? Duurzaam!

Waarom is de keuze van latex zo belangrijk?

Afwerking is alles! En dat gaat niet alleen over het volledig egaliseren van wanden en het naadloos aanbrengen van renovlies. De afwerking van het renovlies behang is cruciaal voor een mooie en reinigbare afwerking van uw wanden. Goedkopere latex is nauwelijks afneembaar; vooral de donkere, matte kleuren krijgen vegen op het moment dat u de wanden afneemt of aanraakt. De latex die Abrahamsen gebruikt (Sigmapearl Clean Matt) is 100% reinigbaar en de donkere kleuren vegen niet. Een prachtige afwerking waar u jarenlang plezier van heeft!