Abrahamsen Renovlies behang en Interieur realisatie

WANDAFWERKING VAN PREMIUM KWALITEIT
Ruim 
6000 m2 muur, 800 liters verf, 200 klanten
Gingen u voor

Abrahamsen Interieur Realisatie is een jong en enthousiast bedrijf dat zich onder meer richt op het naadloos aanbrengen van renovlies behang. Abrahamsen verzorgt tevens de ontwikkeling en uitvoering van totaalconcepten en interieuroplossingen voor uw woning of bedrijfspand.

Dit ben ik!

Kwaliteit is mijn handelsmerk. Ik gebruik alleen de beste technieken en materialen. Duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk. Ik ben spontaan en kom gemaakte afspraken altijd na. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn over mijn werkwijze en uiteraard over het resultaat. Ik werk vaak alleen en ben erg betrokken bij mijn projecten.

Creëren en kleur zijn altijd mijn passies geweest. Toen ik op mijn 17e als schilder begon, deed ik dat meteen met veel plezier. Ik heb het vak van een absolute meester geleerd en heb daar ook mijn standaard van gemaakt: vakwerk! Langzaam ben ik mijn vaardigheden gaan uitbreiden naar andere klussen, waardoor ik ook meer maatwerk ben gaan leveren.

Sinds 2008 ben ik eigen baas. Het is voor mij erg belangrijk dat ik werk aflever waar ik me goed bij voel. Werk van hoge kwaliteit, werk dat klopt. Ik leg de lat graag hoog. Het meedenken met de klant en uiteindelijk van een huis een thuis maken, is voor mij een inspirerend en uitdagend traject.

Eric Abrahamsen
Eric Abrahamsen

Eric Abrahamsen

Eigenaar

Schilder, interieurontwerper, renovlies specialist, meubelmaker en ontwikkelaar van totaalconcepten.

Abrahamsen Linkedin