Abrahamsen Renovlies behang en Interieur realisatie

Renovlies behang Nijmegen

renovlies behang nijmegen

Renovlies behang Nijmegen

Er zijn momenteel een hoop bedrijven die renovlies behang aanbrengen. Hierin zitten grote kwaliteitsverschillen. Renovlies Premium van Abrahamsen Interieur Realisatie egaliseert alle wanden. Dit geeft een 100% glad en strak eindresultaat; precies zoals u het wilt. Renovlies behang is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning. Wilt u ook renovlies behang in woning? neem vrijblijvend contact op.

dfgegegwer
is renovlies behang naadloos?
renovlies behang nijmegen

Egaliseren

Ik onderscheid mezelf van andere aanbieders door het volledig egaliseren van de wanden. Dit is de allerbelangrijkste stap naar een glad, vlak en strak eindresultaat. De wanden in uw nieuwbouwwoning zijn niet renovlies behang klaar bij oplevering. Renovlies behang egaliseert niet, maar werkt af. Daarom worden alle wanden bij Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent volledig geëgaliseerd. Zo krijgt u wanden met een premium afwerking! Renovlies behang is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouw woning.

Machinaal schuren

Na het volledig egaliseren van de wanden worden de wanden machinaal glad geschuurd en nagelopen op oneffenheden. De wanden worden geïmpregneerd voor een optimale hechting van het renovlies behang. Nu pas zijn de wanden renovlies behang klaar. Een goede voorbereiding is het allerbelangrijkst. En dit ziet u in het eindresultaat terug. Daarom noem ik het met trots Renovlies Premium. Wandafwerking met een premium uitstraling. Renovlies behang is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning.

Impregneren en plakken

Voor een optimale hechting van het renovlies behang worden alle wanden geïmpregneerd. Na het impregneren zijn de wanden klaar om renovlies behang aan te brengen. Hiervoor gebruik ik 200 grams, voorbewerkt renovlies behang van ProGold (Sigma). Dit gladde renovlies behang wordt ingelijmd met een lijmmachine en naadloos aangebracht. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt. Na het renovlies behangen worden de wanden twee keer gesaust met Sigmapearl Clean Matt, dé reinigbare matte muurverf. Renovlies behang is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning.

Afwerking

Alle naden langs plafonds, muren, deuren en raamkozijnen worden afgekit met blijvend flexibele afdichtingskit. De wanden worden tweemaal gesaust met Sigmapearl Clean Matt, dé reinigbare matte muurverf. Renovlies behang is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning.

WANDAFWERKING VAN PREMIUM KWALITEIT
Ruim 
6000 m2 muur, 800 liters verf, 200 klanten
Gingen u voor

Renovlies PREMIUM is wandafwerking met een premium uitstraling. Het gebruik van alleen de beste materialen zorgt ervoor dat u ontzettend lang plezier heeft van mijn werkzaamheden.

 

Renovlies behang met een Premium uitstraling

Renovlies Premium bedrijfs videos geven een duidelijk beeld van mijn werkwijze en uitstraling. Renovlies behang met een Premium uitstraling.
renovlies

Even voorstellen

Abrahamsen Interieur Realisatie is een jong en enthousiast bedrijf dat zich onder meer richt op het naadloos aanbrengen van renovlies behang. Abrahamsen verzorgt tevens de ontwikkeling en uitvoering van totaalconcepten en interieuroplossingen voor uw woning of bedrijfspand.

Onze standaard

Kwaliteit is mijn handelsmerk. Ik gebruik alleen de beste technieken en materialen. Duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk. Ik ben spontaan en kom gemaakte afspraken altijd na. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn over mijn werkwijze en uiteraard over het resultaat. Ik werk vaak alleen en ben erg betrokken bij mijn projecten.

Duidelijke communicatie
Ik heb graag persoonlijk contact met de klant. Zo zijn er geen vragen achteraf en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Duidelijke communicatie en geen wollige verhalen zijn mijn standaard.

Meer weten?

De klant staat centraal
De klant staat centraal. Ik denk graag mee en kom met passende oplossingen voor uw interieur. Ik geef kleuradvies en kan samen met u een passend interieur samenstellen. Abrahamsen is meer dan alleen een schildersbedrijf. Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent (Nijmegen) sluit naadloos aan op uw wensen.

Meer weten?

Een eerlijk verhaal
Iets mooier maken dan het is? Daar doe ik niet aan. Een duidelijk en eerlijk verhaal, daar heeft iedereen wat aan. Vertrouwen, daar draait het om.

Meer weten?

Renovlies Premium is mijn handelsmerk en uw geluk.

Renovlies behang is een 200 grams, glad glasvezel behang voor in uw (nieuwbouw)woning. Renovlies heeft een scheuroverbruggende eigenschap en is daarom hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning. Met mijn uitgebreide aanpak, de beste materialen en een duidelijke communicatie, sluit ik naadloos aan op uw wensen. Alleen het beste is goed genoeg.

Offerte aanvragen

Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte, vragen of opmerkingen.

Renovlies Premium
Wandafwerking met een premium uitstraling
€32,00
per m2, incl. btw

Egaliseren van alle wanden

Machinaal schuren van alle wanden

Impregneren van alle wanden

Naadloos aanbrengen van 200 grams renovlies behang

Afkitten langs plafonds, raamkozijnen en deurkozijnen

Tweemaal sausen van de wanden met Sigmapearl Clean Matt

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij in Nijmegen en omgeving? Neem dan contact op voor een bezoek aan onze showroom in Lent. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden alle wensen nauwkeurig besproken en kunnen alle vragen worden gesteld en beantwoord. Kom gerust even langs! (Op afspraak)
 

Adres: Hoge Bongerd 19

6663AH Lent

Tel: 0624250952

mail: info@abrahamsen.nl

Bent u geïnteresseerd in een van mijn diensten? Vermeld dan meteen even de opleverdatum en de plaats waar de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.