Abrahamsen Renovlies behang en Interieur realisatie

Renovlies Referenties

alternatief stukwerk

Echte verhalen van echte klanten!

“vast stukwerk of niet” nee dus!.

Toen de oplevering van ons huis in zicht kwam moesten we een keuze gaan maken voor de wandafwerking. Het moest strak, glad en zo min mogelijk risico hebben op scheuren. Na vele doemverhalen te hebben gelezen over stukwerk in nieuwbouw kwam ik via een forum op de site van Eric uit. De leus: “Het alternatief voor stukwerk” en “gladde, vlakke nieuwbouwwanden trok mijn aandacht, want dit is wat wij wilden! Nogal sceptisch over behang toch maar geïnformeerd bij Eric voor een offerte en een referentie bezichtiging, weliswaar in zijn eigen woning. Dit was het!  Strak, glad, geen naden, geen scheuren… Wat die Eric zegt: het alternatief voor stukwerk!

We hebben onze nieuwbouw woning (150m2) volledig laten afwerken (wanden en plafonds) door Eric. Eric is een vakman, harde werker en heeft oog voor detail. Hij heeft ons geadviseerd in de kleurstelling voor de keuken en zijn helemaal happy met het resultaat! Van bezoek krijgen wij vaak complimenten over de kleur  en afwerking van de wanden. “vast stukwerk of niet” nee dus!.

Mocht je net als ons geen “gedoe” willen hebben om alles zelf af te werken en wil je hoge kwaliteit voor je nieuwbouwwoning? Dan zit je bij Eric bij het goede adres!

Franke, Nijmegen Grote Boel

''Wij waren meteen overtuigd, omdat de kwaliteit van het werk zijn presentatie op internet bevestigden.''

Een half jaar voor de oplevering van onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek gegaan naar een specialist voor de wandafwerking. Wij vonden veel verschillende partijen met renovlies oplossingen. De meeste partijen bieden min of meer soortgelijke dienstverlening. Erics werk gaf een goede en positieve indruk door een duidelijk verhaal en wij zochten contact met hem. Eric nodigde ons uit op een project waarmee hij bezig was. Wij waren meteen overtuigd, omdat de kwaliteit van het werk zijn presentatie op internet bevestigden.
Een half jaar later is ons huis vakkundig voorzien van renovlies wandafwerking. Eric heeft ons daarnaast geadviseerd over mooie kleurencombinaties. In plaats van volledig ‘veilig’ wit hebben we in veel ruimtes gekozen voor zachte geel- en groentinten. De ruimtes ogen ogen modern, maar tevens warm. Langs de trappen en op de overloop is er een lambrisering aangebracht in een leuke bruin/wit-combinatie. Verder heeft Eric het plafond op de begane grond strak wit gespoten. Daarnaast heeft hij ons ook geholpen met het afkitten van de keuken en plinten.
 
Wij zijn heel tevreden met het werk van Eric en raden hem ten zeerste aan als je op zoek bent naar een enthousiaste professional die passie heeft voor zijn vak en de kwaliteit van zijn werk!
 
Alain & Ellen, Nijmegen Grote Boel

"Eric borrelt namelijk van de creatieve ideeën"

De beste reclame voor mijzelf is mijn eigen huis, dus kom maar een keer kijken” aldus Eric in augustus 2018. Het project betrof het volledige binnen timmerwerk (nieuwe vloer, tussenwand plaatsen, nieuwe elektra leggen + volledige afwerking) op zolder. Het was diezelfde dag, na een bakje koffie bij Eric in de keuken, dat mijn vriendin en ik hem de hand schudden om onze zolder grondig aan te pakken en van niets “iets” te maken. Ik zeg “iets” omdat wij geen geijkt plan hadden maar het juist tof vonden om ons ook deels te laten verassen; Eric borrelt namelijk van de creatieve ideeën. Bewijsstukken daarvan zijn ook te vinden in zijn eigen huis waarbij diverse meubels of leuke “snufjes” zelf zijn verzonnen en gemaakt in zijn werkplaats. Een echte vakman, kritisch op zijn eigen werk en een klus oppakken alsof het zijn eigen huis is, dat is wat hem onderscheidt. Zoals je leest een zeer tevreden klant die na deze klus weer eens bevestigd heeft zien worden dat kwaliteit een prijs heeft! Jaap en Mariëlle

“Eric is een vakman, flexibel en denkt met de klant mee”

Tijdens een zoektocht op het internet naar het type afwerking van onze toekomstige nieuwbouwwoning las ik het e.e.a. over renovlies behang. Al snel kwam ik uit op de website van Eric.

Via de website hebben wij een offerte aangevraagd welke we al snel ontvingen per mail. Om een goed beeld te krijgen zijn we in zijn showroom wezen kijken. Deze showroom betrof Eric’s eigen woning, een beter voorbeeld kan je niet krijgen! Na dit bezoek waren wij meteen verkocht. Een kijkje in een andere showroom van een van de andere (goedkopere) aanbieders gaf al meteen het verschil in afwerking weer met het werk dat Eric ons had laten zien.

Eric heeft bij ons de gehele beneden verdieping behangen en ons plafond gespoten. Het resultaat is schitterend en het schilderwerk is prachtig gedaan. Wij krijgen hier veel complimenten over en men is verbaasd als ze horen dat het geen stucwerk is maar renovlies behang.

Eric is een vakman, flexibel en denkt met de klant mee.

Wij zullen Eric zeker aanraden!

“Eric is een echte vakman en levert super strak werk af.”

We hebben Eric’s werk leren kennen via onze dochter en schoonzoon, waar hij de wanden van de benedenverdieping van hun nieuwe woning van renovlies behang en muurverf had voorzien. We vonden het resultaat zo mooi en super strak dat we iets meer dan een jaar later hebben besloten om Eric te vragen om ook voor ons een offerte te maken voor het renoveren van onze complete benedenverdieping, eerste verdieping en trappenhuis. Na ongeveer 18 jaar waren we uitgekeken op onze ruwe gespoten muren en plafonds en we wilden deze weer netjes strak en glad laten maken. Ook het schilderwerk binnen moest na 18 jaar nodig weer eens gedaan worden. Toen Eric op een avond kwam kijken wat er allemaal gedaan moest worden, adviseerde hij om het glad maken van de ruwe gespoten muren en plafonds over te laten aan een echte stukadoor, die deze klus sneller en dus waarschijnlijk ook goedkoper voor ons zou kunnen klaren. Eric kende wel een goede stukadoor en zou contact met hem opnemen voor deze klus. Voorwaarde voor het goed laten verlopen van alle werkzaamheden was wel dat beide verdiepingen helemaal leeg moesten zijn. Kort daarna ontvingen we een telefoontje van Ivan Taglio van stukadoorsbedrijf Stukissimo die langs wilde komen voor het maken van een offerte. Ivan bleek ook een echte vakman te zijn, die alle stukadoorswerkzaamheden ook met super strak resultaat heeft afgeleverd in iets meer dan een week tijd. Aansluitend aan de stukadoorswerkzaamheden ging Eric aan de slag met het behang- en schilderwerk van de benedenverdieping, de eerste verdieping en van het trappenhuis, die in totaal vier weken heeft geduurd. Hierbij viel vooral op dat Eric erg netjes werkt en zijn werkplek elke dag schoon achterlaat. Ook viel op dat hij alleen met zeer professioneel gereedschap en materialen werkt. Eric heeft bij ons alle wanden op twee verdiepingen en trappenhuis naadloos van renovlies behang voorzien, die hij later ook met schrobbare muurverf heeft gesaust. Verder heeft hij de nieuw stukte plafonds van de benedenverdieping gespoten en de plafonds op de eerste verdieping gesaust. Ook alle deuren, ramen en kozijnen en op beide verdiepingen en zelfs de trap naar de zolder zijn super strak gespoten; alles met een prachtig eindresultaat. Ook kwa kleuren en materialen heeft Eric ons heel goed geadviseerd. Ook moet gezegd worden dat Eric altijd op tijd is en altijd zijn afspraken nakomt. Al met al is Eric een heel fijn en vriendelijk persoon, met een correcte en professionele werkhouding; kortom een echte aanrader. Bij een volgende schilderklus zullen we hem zeker weer benaderen.
Carla & Wim, Spijk

“Eric is een vakman, flexibel en denkt met de klant mee”

Toen wij onze nieuwbouwwoning kochten, twijfelden we of we het zouden laten stuken of dat we voor een alternatief zouden gaan. Na een zoektocht kwamen wij uit bij renovlies behang en zo bij Eric. Wij twijfelden in het begin. Zullen we het wel laten behangen? Stuken is toch veel mooier? Behang geeft toch naden? Eric nodigde ons bij hem thuis uit voor een bakje koffie. Hij liet in zijn eigen huis zien hoe renovlies eruitziet. Strak, naadloos en mooi afgewerkt. Wij waren gelijk overtuigd. Naast het feit dat Eric een echte vakman is, is hij ook een fijne, energieke en vrolijke man. Eric gaf ons tevens handige tips voor tijdens het klussen en liet zien hoe je het best kunt sausen.
Nog steeds krijgen we complimenten over het eindresultaat en de strakke afwerking. Mocht je twijfelen? Gewoon doen!
Joost en Caitlin, Lent

 

“Zelfs met een vergrootglas vind je nog geen naden.”

We zochten op internet naar iemand die ons nieuwbouwappartement met ronde wanden kon voorzien van renovlies. Bij toeval kwamen we op de website van Eric terecht. En wat zijn we dáár blij mee! Niet alleen omdat onze wanden dankzij zijn perfectionisme en kennis van zaken inmiddels prachtig zijn geworden (zelfs met een vergrootglas vind je nog geen naden), maar ook omdat Eric communiceert, meedenkt en het overduidelijk fijn vindt iets moois af te leveren. Daarom vertrouwen we Eric nog een lastige klus toe: het verwezenlijken van de MDF-vensterbanken, die hij tijdens zijn werkzaamheden bedacht heeft voor de kozijnen in de ronde wand. We weten zeker dat ook die prachtig gaan worden!
Ingrid en Ludger, Utrecht, Oog en Al

“Het resultaat zal je zeker niet teleurstellen.”

Wat een keuzes dien je te maken als je een nieuwbouwwoning koopt! Renovliesbehangen of stuken? We kozen uiteindelijk voor het totaalconcept van Eric aangaande renovlies behang. Wat zijn we daar blij mee geweest, een hele goede keuze! Eric is voor ons na de oplevering van ons huis echt een verademing en tevens een steun geweest. Naast het echt fantastische werk dat Eric bij ons heeft geleverd – in de vorm van super strakke, mooi gesauste muren en tevens mooi geschilderde kozijnen – was Eric ook een vraagbaak en meedenkende inrichter voor onze woning. Wij, geheel onervaren, konden met al onze vragen bij Eric terecht. Dat resulteerde, nadat Eric ruim 4 weken in onze woning bezig is geweest, in een waslijst met nice-to-haves die we nu ook gezamenlijk gaan invullen. Denk hierbij aan een inbouw kapstok, een kast voor in onze woonkamer en het spuiten van een tv-meubel.
Ons advies aan iedereen die ook keuzes dient te maken voor een nieuwbouwwoning: zorg ervoor dat je kennis maakt met Eric en je door hem laat adviseren wat betreft de planning van de werkzaamheden en de inrichting van de woning. Het resultaat zal je zeker niet teleurstellen.
Dennis en Evita, Den Bosch

 

“Gelukkig is Eric erg flexibel.”

Wij hebben al veel complimenten ontvangen over hoe de muren in onze nieuwbouwwoning eruitzien. Eric heeft het met zijn vakkundige werkwijze voor elkaar gekregen om ons huis overal strakke muren te geven. Vanzelf ging dit niet. Door een latere oplevering moest de planning omgegooid worden. Gelukkig is Eric erg flexibel en denkt hij graag in oplossingen. Zodoende was het probleem van de late oplevering naar ieders tevredenheid snel opgelost. Hij heeft ons ook geholpen met het kiezen van kleuren, waardoor wij nu een paar fantastische kleuren op de muren hebben zitten. Kortom, Eric levert zeer hoge kwaliteit en is daarbij ook nog een erg prettige persoon om aan het werk te hebben in je nieuwe huis!
Peter en Annelies, Leersum

“We krijgen van veel mensen complimenten over onze muren.”

Wij hebben vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de klus zeer goede ervaringen gehad met Eric Abrahamsen. Eric nodigde ons uit eerst eens te komen kijken naar zijn werk. We waren gelijk onder de indruk van de naadloze, gestukte look van het renovlies behang. Eric is tijdens het hele proces zeer flexibel geweest (o.a. tijdens een vertraagde oplevering van ons huis), goed bereikbaar en dacht mee over kleuradviezen. Eric werkt zeer nauwkeurig; hij heeft oog voor detail. Het eindresultaat was dan ook prachtig! We krijgen van veel mensen complimenten over onze muren. Voor volgende schilderklussen zullen wij zeker weer met Eric in zee gaan.
Jan-Willem en Kristel, Utrecht

 

“O, dat is mooi stukwerk.”

“O, dat is mooi stukwerk”, hebben we veel gehoord sinds ons huis is door Eric met renovlies is behangen. Een mooier resultaat hadden we ons niet kunnen wensen en dat komt door de precisie en toewijding waarmee Eric werkt. Vakkundig punctueel en met hoge kwaliteit materialen. Eric dacht tijdens de bouwperiode proactief met ons mee. We kunnen Eric absoluut aanraden voor het zorgeloos laten afwerken van muren en kozijnen, zeker voor de perfectionisten onder ons!
Familie Inderson, Leiden

“Vakkundige renovlies specialist”

Zo’n half jaar geleden zijn wij bij Eric langs geweest om onze wensen op papier te zetten. Een goed gesprek en vele kleurstalen verder, hebben wij gekozen om onze muren van renovlies behang te laten voorzien. Wat wij persoonlijk erg moeilijk vonden, was het uitzoeken van de kleuren. Wij hebben Eric eigenlijk alleen verteld dat grijs en wit ons wel aanspraken, maar hebben hem hier min of meer de vrije hand in gegeven. Gevolg: een prachtig eindresultaat! Met de oplevering van onze woning is Eric ook nog mee geweest om het stucwerk te controleren. Eric werkt erg netjes en laat de werkplek elke dag schoon achter.
Christian van Leeuwen, Alphen aan den Rijn

 

“Dat was een verademing! Geen wollige verhalen, geen moeilijke oplossingen.”

Nadat er bij ons een uitbouw was gerealiseerd, traden er kort daarna krimpscheuren op. Na een aantal “vakmensen” over de vloer te hebben gehad – die daar ieder op hun manier wel een oplossing voor hadden, maar er geen garantie op konden geven – zijn we in contact gekomen met Eric Abrahamsen. Dat was een verademing! Geen wollige verhalen, geen moeilijke oplossingen, maar een duidelijk verhaal en een nette offerte.
In drie dagen zijn onze volledige woonkamer en keuken voorzien van renovlies. Nadat de krimpscheuren waren uitgekrabd en opgevuld met een speciaal vulmiddel, werden de muren glad geschuurd. Het plafond werd vervolgens gespoten en het renovlies werd op de muren aangebracht. Het naadloos aangebrachte renovlies is toen twee keer gesaust. Dit alles zonder dat de parketvloer, het meubilair, het houtwerk en de ramen daaronder geleden hebben; alles werd keurig afgedekt. Onze wens dat de muren de uitstraling van glad stukwerk zouden behouden, is waargemaakt. Een bijkomend voordeel: de muren zijn nu minder kwetsbaar. Kortom, wij zijn op alle fronten bijzonder tevreden met resultaat en de manier waarop dit door Eric Abrahamsen tot stand is gekomen.
Yvonne en Peter Schuchard

“Een duidelijk verhaal en een nette offerte.”

In onze zoektocht naar een mooie, strakke afwerking in ons nieuwbouwhuis stuitten we op het materiaal renovlies. We hebben het bij anderen gezien en vonden het een zeer goed alternatief voor strak gestukte muren. We wilden ons nieuwbouwhuis niet laten stuken in verband met het risico op scheuren. Na de term ‘renovlies’ op internet ingetypt te hebben, kwam de website van Eric al direct naar voren. De website sprak ons erg aan; professioneel en helder opgebouwd, voorzien van alle informatie die we zochten. Na een heel prettig eerste contact met Eric zijn we meteen akkoord gegaan. Samen met Eric hebben we geschikte kleuren uitgezocht bij de vloer die wij al hadden besteld. Daarbij dacht Eric goed met ons mee en gaf leuke tips. Na de oplevering van het huis is Eric samen met een collega onmiddelijk erg voortvarend aan de slag gegaan. De woning werd in één week tijd omgetoverd naar keurig afgewerkte ruimtes met mooie kleuren en een mooi wit gespoten plafond. Icing on the cake was toch echt nog het super strakke randje tussen het plafond en de wanden! We krijgen erg enthousiaste reacties op de afwerking en iedereen is verbaasd als we vertellen dat het behang is. Eric is erg vriendelijk, correct en professioneel; een heel fijn persoon om mee te kunnen werken! Daarnaast heeft hij erg mooi werk afgeleverd en heeft hij zich zeer flexibel opgesteld ten opzichte van niet berekend meerwerk. Wij kunnen Abrahamsen in ieder geval aan iedereen aanbevelen!
Jeroen en Marinda, Amersfoort

 

renovlies behang Nijmegen

“Direct hadden we het idee dat Eric staat voor een professionele aanpak.”

Om ons nieuwbouwhuis er mooi uit te laten zien, hebben we – na wat rondkijken op internet en gesprekken met collega’s en vrienden – de keuze laten vallen op het renovlies. Het voordeel van renovlies is dat je geen scheurtjes ziet naarmate de nieuwbouwwoning nog uitzet en krimpt. Bij gestukte muren zie je vaak dat er tijdens het uitzetten en krimpen scheuren ontstaan. Via YouTube kwamen we op de website van Eric Abrahamsen terecht. We hadden meteen het idee dat hij staat voor een professionele aanpak. We hebben Eric benaderd en direct al in het eerste gesprek viel ons op dat Eric gaat voor kwaliteit. Bovendien dacht hij met ons mee en gaf hij ons goede adviezen. Hierdoor kregen wij het vertrouwen dat hij een goed werk zou afleveren. Helaas werd de oplevering van ons nieuwe huis enkele keren uitgesteld en moesten we lang wachten. Toen we eindelijk de sleutel hadden is Eric direct na de oplevering gestart. Zijn vakmanschap bleek al gauw toen hij het stukwerk van de opgeleverde woning zorgvuldig controleerde en diverse plekken vond die niet goed opgeleverd waren. Dankzij Eric’s vakmanschap was het mogelijk om dit stukwerk nog door de aannemer te laten herstellen. Nadat vastgesteld was dat de ondergrond goed was, is Eric begonnen met het nalopen en voorbehandelen van de muren. Toen het renovlies er eenmaal op zat, werd al snel duidelijk dat het eindresultaat super strak zou worden. Eric is ongeveer anderhalve week in ons huis bezig geweest en uiteindelijk zijn de gehele begane grond en de trapopgang tot aan zolder voorzien van een perfect aangebracht renovlies en prachtig schilderwerk. Eric heeft tevens ons trap gespoten. De meeste dagen waren we zelf ook in het huis bezig met het opknappen en inrichten van de overige kamers. Het was bijzonder prettig samenwerken met Eric en als het zo uitkwam had hij altijd een goed advies. Het eindresultaat is prachtig en de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Het leuke is dat mensen die ons huis komen bekijken zonder uitzondering allemaal onder de indruk zijn van het strakke resultaat en de mooie kleuren die we in overleg met Eric hebben uitgekozen.
Als we in de toekomst nog een keer een (schilder)klus hebben, zullen we zeker als eerste naar Eric gaan om te kijken wat hij voor ons kan betekenen.
We zijn bijzonder trots op onze nieuwe woning en genieten elke dag van de strakke muren. Het is bijna zonde om een gaatje in de wand te boren en iets op te hangen.
Hugo en Monique, Waddinxveen

“De uitvoering was écht perfect te noemen.”

Vendere is een kwalitatief telemarketingbedrijf dat in vijf jaar tijd van twee naar vijftig man personeel is gegroeid! Behalve uitbreiding in mankracht en kantoren was er een enorme behoefte aan een sfeervolle personeelsruimte die geschikt was voor een bedrijfspresentatie, de lunch of een spetterend bedrijfsfeest.
Een hele uitdaging, want in het complex waren alleen koude, sfeerloze en vooral hoge ruime fabriekshallen te huur. Via via kwam Bonne Burger, directeur van Vendere, terecht bij Abrahamsen. Vendere heeft Abrahamsen de opdracht gegeven met een totaalplan te komen om van de grijze, donkere bedrijfshal een sfeervolle personeelsruimte te maken.
Bonne Burger vertelt: “De ruimte die ingericht moest worden, was hiervoor in gebruik als opslagruimte. Het was een lege, kille en vooral saaie bedrijfshal. Eric heeft hier eerst met een presentatie aan het managementteam een plan voor gepresenteerd, met als onderwerp ‘het strand’. Houten vloeren en tafels, gele en bruine kleuren op de wanden, mooie bijpassende hanglampen, geweldig behang, een mooie bar… te veel om op te noemen! Vooral het totaalconcept dat Abrahamsen levert, sprak ons enorm aan. Van concept naar perfecte uitvoering: wat een aangename verrassing! Eric dacht ook proactief mee in budgettaire kwesties en dat maakte dat we het hele project ook daadwerkelijk uit handen konden geven. De uitvoering was écht perfect te noemen; ook tijdens zijn werk kwam Eric met nieuwe ideeën die vaak tegen dezelfde kosten net dat beetje extra effect geven. Al met al is het project van begin (presentatie) tot eind (oplevering) ronduit geweldig verlopen. Personeel en klanten vinden de ruimte zo mooi dat deze naast personeelsruimte soms ook als overlegruimte wordt gebruikt. De ruimte is zelfs al een keer gebruikt om een privéfeest te geven!
Ik wil iedereen die meer zoekt dan een schilder alleen Eric van harte aanbevelen! Hij denkt met je mee, neemt je alles uit handen en kan, naast schilderen, ook geweldige vloeren leggen, prachtige meubels maken en de perfecte kleur en stijl creëren.
Bonne Burger, Vendere Telesupport

 

“Een professionele aanpak.”

Na eerdere ervaringen met scheuren in stukwerk van een nieuwbouwwoning waren wij op zoek naar een alternatief. Onze zoektocht eindigde al snel bij renovlies behang van Eric Abrahamsen. Zijn manier van werken sprak ons zeer aan: persoonlijk en erg zorgvuldig. Wij konden zijn werk bekijken in een woning waar hij op dat moment aan het werk was. Ons nieuwe huis is nu super strak afgewerkt en wij zullen zeker aan Eric denken als er nog andere klussen zijn. Wij kunnen Eric van harte aanbevelen!
André en Sandra, Amsterdam

“De uitvoering was écht perfect te noemen.”

Na eerdere ervaringen met scheuren in stukwerk van een nieuwbouwwoning waren wij op zoek naar een alternatief. Onze zoektocht eindigde al snel bij renovlies behang van Eric Abrahamsen. Zijn manier van werken sprak ons zeer aan: persoonlijk en erg zorgvuldig. Wij konden zijn werk bekijken in een woning waar hij op dat moment aan het werk was. Ons nieuwe huis is nu super strak afgewerkt en wij zullen zeker aan Eric denken als er nog andere klussen zijn. Wij kunnen Eric van harte aanbevelen!
André en Sandra, Amsterdam

 

alternatief stukwerk